2012 m. gruodžio 10 d., pirmadienis

Šampano vakarėlis

Mano mielos draugės,
dar nenudraskėme nė pusės gruodžio mėnesio kalendoriaus lapelių, o tie, likusieji, jau taip tikliai suplanuoti, kad mūsų tradiciniam ,,merginų" vakarėliui liko vienui viena ,,laisva" diena - gruodžio 17 diena - pirmadienis.
Pirmadieniais paprastai nėra koncertų, pasimatymų ar ypatingų ruošos darbų. Pirmadienį lengviau surasti, kas pabus su vaikais. Pats tas - paverskime tą pirmadienį ypatingu. Ypatingomis progomis šaunamas šampanas. Tai tokia snobiška šių metų tema: šampano vakaras tik ,,merginoms".
Šampanas: nes mums vis labiau tinka naftalinas, Šančių stiliaus sijonai, įpročiai ir papročiai. Juokauju.Ne todėl.  
Šampanas asocijuojasi su grakščiomis taurėmis, nesustojančiu ir žaismingu lengvų burbuliukų kilimu  - vis aukštyn... Nė lašelio pesimizmo. Meilės istorijos, mada, kosmetika, papuošalai, bateliai, bateliai, bateliai, vakarėliai - lengvos kikenančios temos.

Šampanas: nes prieš Naujuosius metus pridera iššauti už ateinančių metų sėkmę.

Prie šampano dera lengvi užkandžiai, saldūs sausainiai ir vaisiai bei šokoladas, o mums tai tinka ir patinka.
Galime pasigaminti nesudėtingų kokteilių su šampanu. Apetitui sužadinti ir laukimui pasaldinti  - fantaciją kutenantys receptai.
Tikiuosi, kad visos drauge galėsime ruošti kokteilius, improvizuoti ir atsipalaiduoti...
Atsipalaiduokime ir improvizuokime jau dabar: nors šampanas - pats prašmatniausias gėrimas, putojantis vynas jį mums tikrai puikiai atstos. Nes tikroji prabanga - turėti būrį draugų: jų pasiilgti, apie juos galvoti, o kartais surinkti į būrį nuoširdžiam pasibuvimui, pravėdinti naftaliną...    

Gi be tradicinio vakarėlio - niekaip, tiesa? Laukiu kitą pirmadienį po darbų - 18.00 - 18.30 val.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą